Share

Az önterápia művészete

Download Az önterápia művészete PDF Online Free

Author :
Release : 2023-05-12
Genre : Psychology
Kind : ebook
Book Rating : /5 ( reviews)

GET EBOOK


Book Synopsis Az önterápia művészete by : Nick Trenton

Download or read book Az önterápia művészete written by Nick Trenton. This book was released on 2023-05-12. Available in PDF, EPUB and Kindle. Book excerpt: Elégedett vagy azzal, amit a gondolataid, a meggyőződéseid, a viselkedésed jelenleg teremtenek számodra? Esetleg sokszor érzed magad bizonytalannak, zavarodottnak, elveszettnek, elhagyatottnak?
Az önterápia művészete az a könyv, amely megismertet önmagaddal. Mindenkinek megvan a saját, egyedi hitrendszere és gondolatmintái, amelyek befolyásolják a viselkedését.
A terápia a legtöbb ember számára kemény munkát jelent. Drága lehet, ijesztő, sok esetben társadalmi szinten elítélt. Azonban a saját terápiád te magad is el tudod kezdeni. Önismeret, öngyógyítás és traumáid megértése – ismerd meg, mely területeken nincs szükséged terapeutára. A világon az egyik legbonyolultabb dolog önismeretet tanulni, de ne hagyd, hogy a szégyenérzeted vagy az anyagiak megállítsanak az önmagad felé vezető úton!
Kezdj hát bele!
• Tudj meg többet arról, miért csinálod a dolgokat, amiket csinálsz, és miért úgy gondolkozol, ahogyan.
• Ismerd meg az árnyékéned, és ezen keresztül a saját traumáid.
• Értsd meg belső gyermeked, és azt, hogyan rejtőzik benned.
• Fedd fel saját kötődési stílusod, amely felnőtt kapcsolataidat irányítja.
• Programozd újra gondolataidat, hogy egészségesebb védekező mechanizmusokkal szerelkezhess fel.
• Vizsgáld meg gondolataidat és alkosd újra hitrendszereidet.
• Építsd újra az életedet lépésről lépésre a kognitív terápiák segítségével.
Az önterápiát nem egyik napról a másikra fogod elsajátítani, és néha nagy kihívásokat is rejt majd magában, de hidd el, nem számít, hol vagy éppen és hová akarsz eljutni, ezek a technikák mindenképp szebbé fogják tenni az életedet. Akár iránymutatásra és célokra van szükséged, akár a kapcsolataidat szeretnéd fejleszteni, vagy egyszerűen csak biztosabb lábakon akarsz állni és tudni, mit is akarsz az életben, találsz a magad számára terápiát ebben a könyvben.